Koristne informacije

Pogosta vprašanja
You are here:

Pogosta vprašanja

Kje najdem cenik za storitve?

Za večino primerov gre za unikatne izdelke z različno naklado in specifičnimi željami stranke, za katere se pripravi ponudba. Cena graverska ura je vnaprej določena.

Kako dolgo čakam na izdelek?

Vse izdelke lahko izdelamo v roku 1h pa do maksimalno 3 delovne dni. Čas izdelave je odvisen od dogovora pri naročilu in upoštevanje časa dobave. V večini primerov lahko ugodimo strankam z ekspresno hitro izdelavo.

Kako lahko oddam naročilo?

Naročilo se lahko odda preko elektronske pošte, na naši spletni strani ali osebno. Z naročilom se obvezujete k plačilu.

Ali je pomembno kakšno vrsto datotek pošljem?

Sprejmemo vse vrste datotek in se potrudimo iz njnih narediti najboljše. Najbolj smo veseli vektorsko pripravljenih.

Lahko vidim kako bo izdelek na koncu izgledal?

Po predhodnem dogovoru je možen predogled postavitve grafike in dizajnov prek e-maila. Vzorce končnih izdelkov lahko vidite v naši poslovalnici Štampiljka Maribor.

Ali so cene z davkom ali brez?

Vse cene so z davkom (22%) in v evrih (€), razen če je označeno drugače.

Kje lahko prevzamem izdelke?

Večino izdelkov se prevzame osebno v naši poslovalnici Štampiljka Maribor – E-Leclerc Maribor, ali vam jih pošljemo po pošti.

Ali računate poštnino?

Poštnina se obračuna po veljavnem ceniku Rosidd d.o.o. glede na velikost, težo in vrsto pošiljanja ter naslov prejemnika.

Ali lahko prekličem spletno naročilo?

Spletno naročilo lahko prekličete, vendar v primeru da je naročeno že natisnjeno, ste znesek naročila dolžni poravnati, tudi v primeru, da ga ne prevzamete.

Kako lahko plačam izdelek?

Nudimo več načinov plačevanja in sicer s gotovinsko ali s pos-kreditnimi karticami v naši poslovalnici. Lahko preko predračuna ali po povzetju. Možno je tudi preko E-računov.

Kaj če z izdelkom nisem zadovoljen?

V kolikor z izdelkom niste zadovoljni ali je prišlo do kakšne napake vam vrnemo celotno kupnino oz. jo z veseljem odpravimo.

Niste našli odgovora?

Spodaj oddajte novo vprašanje. Odgovor boste prejeli po spletni pošti. Ponavljajoča vprašanja pa bodo objavljena tudi na spletni strani.

Vaši kontaktni podatki so potrebni zgolj za medsebojno komunikacijo. V nobenem primeru ne bodo objavljeni ali posredovani tretji osebi.

Vsa polja so obvezna.

Pošlji vprašanje